Je pozdě na lásku?
Anotace: Je láska hodna poezie, ...nebo je tomu naopak?
Verš plný lásky?! ...jaký brak!!
...a přece v lásku každý věří.
Není snad růže lásky znak,
jež krade čísi ruka keři?
Vždyť léta lásek jsou ta tam,
já na ně matně vzpomínám si,
útěchu v srdci dosud mám,
že láska je zas hodna krásy.
Mé verše měli říci ženě,
nejsou-li snůškou prázdných vět,
dokud nám srdce buší denně,
doufá, že lásku získá zpět.
Přečteno 437x
Tipy 27
Poslední tipující: Danga, Jana M., modrá..., TetaKazi, CULIKATÁ, labuť, zenge, NikitaNikaT., Mbonita, hašlerka, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)