Milenko, podej mi
Ach, má mrtvá,
mrtvá milenko.
Podej mi prosím,
své nežné srdénko.
Ach, mé chladné,
chladné srdénko.
Zazívej mi prosím,
zazpívej malinko.
Ach, má mrtvá,
mrtvá milenko.
Podej mi prosím,
své něžné srdénko.
Přečteno 320x
Tipy 2
Poslední tipující: Ejí, Dona Quixote
Komentáře (0)