Anotace: Niekto lásku prežíva, iný na ňu spomína. Sú však aj taký, ktorý nemali to štaštia ju zažiť.. ty o nej ešte len snívajú, nechajte ma snívat.. :)
Sbírka: Stopy v prachu
opravdu skvostná báseň Tvoje
daruj mi svítání a zůstaň neozbrojen
já budu tak Tvé setmění, na němž se vzdáme boje...
18.02.2011 09:11:00 | šuměnka
Krásně sníš a Tvé sny se jistě brzy přenesou do reality, kde budeš prožívat krásné city v dotycích a vášni zplna hrdla je pít a šťastně žít:-)).Krásná báseň.
12.02.2011 11:59:00 | CULIKATÁ