Nic
Máš snad důvod se ptát?
Nenávidíš mě a miluješ
Mám ti snad do očí lhát?
Řekni proč tohle chceš?
Sebral jsem ti tvé sny
Doufaje, že není čeho se bát
Uvrhl tě do temné tmy
A nedokázal ti lásky dát
Jestli se mám litovat?
Budu, ostatně jako vždy!
Necítím důvod už vstát
Ležím a koukám do zdi
Dal jsem ti své srdce
Něco, co nejde vrátit
Hoď jej do popelnice
Nemusíš se tím trápit
Komentáře (0)