Než skončí listopad
Anotace: jen taková kratochvíle...
Ještě, než skončí listopad,
si budeme hrát a poslouchat
píseň padajících listů.
Těch, co krásně zdobí bustu
pana Jiráska...,
...pod kterou spojí nás láska...
...ještě, než skončí listopad.
Přečteno 369x
Tipy 2
Poslední tipující: Danga, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)