Anotace: o živobytí a svobodě
moc, moc děkuji, těší mne, že na mé drobné protiklady zvyklostem někdo bezvadně a s porozuměním reaguje...
moc Vás všechny zdraví M.H.
14.02.2011 19:06:00 | Mirka Hedbávná
Marně teď vskutku přemýšlím,
kde žena petlici skrývá,...
však co je k ní klíč, možná vím,
však není to jen chleba skýva...
Není to ani ten kousek muže,
nýbrž jen muž téměř celý,
muž, který miluje, byť píchne růže,
nejen ten silný či smělý.
13.02.2011 10:38:00 | Špáďa