Anotace: a ještě dlouho budu...
Jejku... mám smíšené pocity, lehce píchlo mě u srdce, snad nesmím toliko chodit mezi řádky... celé dílko je pro mně hodně silné a zamyšlenkové, s jistou hloubkou, velkou upřímností... ale ... tvář není všechno, srdce, city, to, co se skrývá v nás... to je důležité. Víš, ač to sem nepatří, ale utrosím pár slov o tem, že někdy nás lidé soudí, soudí pro činy, pro minulost, pro chyby, pro zjev, ale zapomínají vnímat to, co máme uvnitř, jací jsme ve skutečnosti...
02.04.2011 18:16:00 | NikitaNikaT.