Uteč!
Anotace: Bojím se utíkat a bojím se zůstat...
Už nevím, jak dál...
Rozum křičí - UTEČ!
Už nevím, jak dál...
Srdce volá - VYDRŽ!
Už nevím, jak dál...
Oni radí - RUCE PRYČ!
Už nevím, jak dál...
Ty prosíš - VĚŘ MI!
Co přijde pak?
Rozum křičí - PROČ?
Co přijde pak?
Srdce volá - PUKÁM?
Co přijde pak?
Oni radí - VIDÍŠ?
Co přijde pak?
Ty prosíš - PROMIŇ?
Nechci znát konec…
Rozum nade mnou zůstává stát.
Nechci znát konec…
Srdce otevřené ze všech stran.
Nechci znát konec…
I když oni pro mě tu zůstanou.
Nechci znát konec…
Ty jsi v tom sám a já osamocen.
Přečteno 358x
Tipy 6
Poslední tipující: FrankB, rumovávíla
Komentáře (0)