Písen' pro tebe...
Anotace: Básen' o tom jak se dá plýtvat i lidmi když spadnou do špatných rukou...
Mě plyne čas jako voda,
každou chvíli myslím na tebe.
Byla tě pro mě škoda!
Pro tebe já šla jsem do nebe.
Říkal si:Čas už volá,
čas už volá tě.
Písen' do nebe volám já,
snad se najdeme já a ty.
Písen' pro tebe - čas se nevleče,
život nám uteče,utečem s ním.
Přečteno 315x
Tipy 1
Poslední tipující: Divoženka1
Komentáře (0)