Sedíme každý sám
Anotace: Sedíme v knihovnách - neznám tě a ty mě ještě míň.
Vražda z nálady,
posloucháš moje slzy.
Sedíme každý sám,
sobě navzájem jsme cizí.
Jen trošku blíž,
možná vrátit něco zpět
- poznáváš mě?
Jen mi prosím vrať muj svět.
Sedíme v knihovnách
- neznám tě a ty mě ještě míň.
Už znám to nazpaměť,
koukám se na dno dobrejch vín.
Přečteno 451x
Tipy 8
Poslední tipující: cevert, Ejí, Mbonita, Danger, Květka Š.
Komentáře (3)
Komentujících (3)