Tebe
stojíš tam
a ja tu
je to správne
a citlivé
a vďačné
a pravdivé
stromy mlčia
hviezdy tiež
vtáci onemeli
zatiaľ čo my
si vyznávame lásku
ktorú máme
a máme tak krásnu
Přečteno 426x
Tipy 4
Poslední tipující: carodejka, Descardea, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)