Anotace: vůbec nevím proč jsem tohle napsal, když se mně láska už tak dlouho netýká...
Sbírka: Věci neměnné
Jo, to už tak bývá, dlouho nic a pak toho máš najednou plné ruce! :o))
03.03.2011 21:03:00 | Zasr. romantik
Však jedna tě nikdy neopustí
k ní se vždy vrátíš a rád
když smutek ze samoty se tě zhostí
je pro tebe víc jak kamarád
...hudba
18.02.2011 10:13:00 | Kars
Vzpomínky a prožitky z minulých lásek v nás zůstávají a naše city ovlivńují i když jen podvědomě a pak tvoříme a sami nechápeme mnohdy proč... znám takové stavy, často se nad svými básněmi taky takto zamýšlím...
Líbí se mi.
14.02.2011 07:46:00 | labuť