sorry ... samozřejmě "ambivalence" ...
/ jenže psát na virtuální klávesnici HTC a ještě uhlídat překlepy v bleším fontu je téměř nadlidský výkon ... /
15.02.2011 10:05:00 | HarryHH
Skvěle overšovaná ambivalemce
lásky nelásky ...
v hledání a nacházení
... prozření a útěku od ní ...
jo, jo, na to člověk kulisy z Valentaina nepotřebuje
15.02.2011 06:51:00 | HarryHH