Tohle dílko se Ti moc povedlo. Nádherná slůvka plná citů, lásky... milování ST!*** jako vyšitý!
27.02.2011 10:01:00 | NikitaNikaT.
"polibky na místa Tajemství
oživlá, když jsi sám"
- nádherný pocit ve spánku
jímž Katy ti vzkazuje: nezapomínám
15.02.2011 14:15:00 | ni.va
Vím, že je mě všude plno
že je to se mnou náročné
nejsem sladký čaj
spíš trpké víno
ale věř mi, nesmírně ráda tě mám
Miluju tvůj klid a pohled očí
ten, kdy oba cítíme,
že Země se fakt točí
každé ráno, okamžiky ve dne, v noci
jsi v mém srdci
kde spolu navždycky bydlíme.
15.02.2011 11:38:00 | Žqáry