Obyčejná holka
Být malíř,
pro Tebe, vymaluji hned,
(na barevno) šedivý svět.
Být víla,
pro Tebe, celé noci,
(bosky) bych protančila.
Být ptáček, chtěla bych se u Tebe,
(v náručí) schovat,
nemuset už nikde poletovat.
Být ve Tvém,
(něžném) objetí,
všechny zábrany jako jarní vítr odletí.
Jenže já jsem jen holka obyčejná,
dnes i včera, pořád
stejná.
Přečteno 427x
Tipy 6
Poslední tipující: Danga, Danger, CULIKATÁ, Petbab
Komentáře (2)
Komentujících (2)