Pan Božský
Anotace: Děkuji ti že jsi:-)
Když ranil mé srdce Pan Nikdo
pak myslela jsem že se ztrácím v něco
To přilítla rána do srdce mého
To já ucítila zase lásku z něho
To když Pan Božský vstoupil do hry
to já ucítila dotek prohry
Né že bych prohrála svět
já prohrála bolest a vztek
To on mě zbavil utrpení v srdci mém
to on vzal do náruče mě
Mě jenž osud mi kladl překážky
To mě si Pan Božský vybral navždycky
To když protančili jsme kecky v noci
to pokaždé cítím doteky kočky
Doteky Pana Božského já cítit chci
Neustále líbat a hladit to já chci !!
...MILUJI TĚ....
Komentáře (0)