Vyznání
Anotace: Když je básnička vyznáním a trochu i omluvou
Vyznání
Po tváři slzy ti tečou
Ať se rozutečou
To je moje přání
Splnění je k mání
Mé vroucí city
Za tváří necity
Srdce jak kámen
Jsi mé omen nomen
Děkovat, to mohu
I když si nepomohu
Za to, že tě mám
Nejsem přeci sám
Na tvé hebké dlani
Srdce černé se válí
To je mé a je tvé
O lásku tvoji se rve
Asi jsem jen snílek
Ale za těch pár chvilek
Dám ti modré z nebe
Miluju jen a jen tebe
Přečteno 485x
Tipy 5
Poslední tipující: Mikina77, Gringer, Danga
Komentáře (0)