Anotace: Tak jsem včera téměř po měsíci zase něco stvořil. Není to Něco, ale aspoň něco.
Tahle báseň je tady už asi dlouho... No... myslím, že je nádherná. Polibek coby název mi dává smysl...
10.03.2006 00:59:00 | Miléne Marguerite
Já myslím že ten měsíc to nepokazil:-) Je to fakt pěkné. A propo, stejně mě ta Nova přežije ... :-)))
26.01.2006 11:18:00 | Buližník