Když láska útočí
Anotace: ...sežehne během několika vteřin všechna předsevzetí a příkazy rozumu, jež v pomyslné ruce drží obrovskou výstražnou značku - NE !...
V uších zní rytmus
srdečního tepu,
tělem rezonuje ozvěna
mazlivého, milostného hitu
a bílé krvinky,
jak jeden muž,
útočí ze zálohy na virus
co řekou krve
k srdci proplouvá,
s účinností zbraně
hromadného ničení...
Co si to namlouvá
tělesná ostraha !
To není čvičení !
Nepozornosti chvíle pouhá,
vítězství, nebo prohra ?
Toť věčná otázka...
Tělo už vzdalo boj,
vítězem opět je láska...
Přečteno 388x
Tipy 17
Poslední tipující: Najlin, Berry, šuměnka, divoska_jaja, labuť, CULIKATÁ, zelená víla, Květka Š.
Komentáře (4)
Komentujících (4)