pohlazení posílám
a na tebe vzpomínám
píšeš krásné básničky
co schované máš pod víčky
:-)
18.02.2011 06:25:00 | Sisinka
poslední dej na stůl marku
růži se smutkem trnovým
marně kýváš na barmanku
někde je, však nevíš s kým
tak poslední si odpusť číš
netoulej se po jarmarku
jsi nezván, přes plot neskočíš
***
Jiří
18.02.2011 06:18:00 | j.c.
V pokoji s malebným obrázkem na zdi
v pokoji vzácných knih
pohladíš minulost
otřeš prah co usedá
otevřeš jednu z nich
a tiše
pročítáš
srdcově ST
17.02.2011 11:10:00 | Tanzania
pouštíš mou dlaň
už se mi stýská
když Tvé prsty opouští
mou kůži
už se mi stýská
když končí polibek
šednou mi oči smutkem
když končí milování
vyrývám nehtem
do kůry posvátného stromu
chi Tě
znovu...
17.02.2011 08:15:00 | Noc17