Nová kronika tváře
Rozepnu ti knoflíčky
ty kulatý zdržovadla
od nahoty
budu se u toho usmívat
s respektem k vážnosti
krůčku od ráje
Spolu se šatstvem
odlož studstvo
já už ho mám
v komínku ve skříni
polož se na horizont
mého pobláznění
slunce zapadá
do tvého úsměvu
uctivě se klaním
Až ti zašeptám
jak moc jsi nádherná
omluv mě
jak nevýstižný budu
slovník nejvybranějších slov
s tebou nepočítal
prosím čti
z výrazu mé tváře
co do ní ještě nikdo nikdy
nevepsal ...
Přečteno 357x
Tipy 13
Poslední tipující: gallatea, Žqáry, Romana Šamanka Ladyloba, CULIKATÁ, labuť, Petbab, hanele m.
Komentáře (3)
Komentujících (3)