Anotace: tak som to skúsil aj takto... ,,Keď máš niekoho rád prestávaš vnímať chlad,, Pozor na omrzliny!
...miminálně o dvou andělech už vím...
...Šuměnka a Mourek...víc ti nepovím... :o)))
...tyhle dušičky u mne už domov mají...
...se sestřičkou, bráškou, citím se jak v ráji ;o)
26.01.2006 14:03:00 | Cecilka
Přikláním se k Bajajovi. Slovenština je nádherná a měkká. Jezdím tam řadu let a stále se jí nemohu nabažit. Je to moc pěknej jazyk a na verše stvořenej. škoda že naše děcka jí už nemají tak zažitou. :-)
26.01.2006 12:47:00 | Buližník
Já si nemůžu pomoci, ta slovenčina je pro veršování jako stvořená. Tentokrát tam nemáš žiadne zvieratko ?
26.01.2006 09:48:00 | Bajaja
Mnohý věnuje celý život lásky hledání...
a přitom netuší, že mu leží na dlaních... :o)
...líbí... :o)
26.01.2006 09:45:00 | Cecilka