mít já klobouk tak ho snad sním...neb spousta mužů tvrdí...štíhlá blondýnka hraje prim...a my tmavovlásky krev s mléko...že jsme dobré tak pro vdávání...a ejhle konečně vidím..i normální názor :D
08.03.2011 09:48:00 | Jats
jsem lidé různí - říká jedno klišé
však pravda je to velká. Buď jak buď!
a to, co jedni v buclatosti halí do semiše
tak druzí přehlíží, však vážně - koho suď??
krása má naštěstí víc kritérií než dvě a více
a jsou tu ženy pozemské...a též i větrnice :)
19.02.2011 17:27:00 | šuměnka
Znalci krásy vždy obdivují,
Holky, co bývají do kulata,
A jsou si vědomy své krásy,
Jako dnešní věstonické Venuše
Ten odvěký symbol ženskosti...
Tohle je slovo ! Ode dneška mi moje buclatost bude připadat krásná...dík...ST
18.02.2011 21:57:00 | Sladkalu