usmívala se
Anotace: ... prudkému dešti ...
.
usmívala se
prudkému dešti
a vztáhla paže
do počasí
mokré řasy
přimhouřila
možná zimou
zachvěla se
právě když jsem
poztrácel prsty
za jejím pasem
zachtěla si
napřed na
mokré čelo
a hned na rty
mne políbila
a potom se
zase podivně
a moc hezky
do počasí
jak tam v dešti
sama stála
dodaleka
usmívala
.
Přečteno 363x
Tipy 13
Poslední tipující: spare, Druza, CULIKATÁ, labuť, Lota, zenge
Komentáře (2)
Komentujících (2)