Klišé dalo výpověd 16min po 4té..
Anotace: Vše máte ve svých rukou, jen když nejsou svázané.
Jako řeka tebou proplouvám
A vzpomínky omílám
Pořád dokola a dokola..
Vzpouzím se a opět navykám
Oči zavírám a nevím kam,
Bláznovství a žádná kontrola..
Jako vodopád co spaluje,
Tiše a jemně den po dni,
Srdce nesmělým, já vím..
Srdce, hravý mág, co čaruje,
Mysl tancuje, jen pro ni,
Kouzla, kterým nerozumím..
na dně sklenky utápím,
bdím..
Přečteno 369x
Tipy 28
Poslední tipující: Lorraine, ilona, Judita, tato22, Maryje..., Azure angel, James Libustka, carodejka, Sladkalu, Gabrielle, ...
Komentáře (5)
Komentujících (4)