Zabal mě do křídel
Zabal mě do křídel a chraň mě.
Zahal mě do snů a hřej mě.
Dej mi ticho, dej mi klid.
Dej mi vše, co můžu mít.
Zabal mě celou do lístků růže.
Opojně vdechuj vůni mé kůže.
Buď mým jediným možným zátiším.
Buď jediný hlas, co ráda uslyším.
Zabal mě do křídel a chraň mě.
Zahal mě do snů a hřej mě.
Přečteno 324x
Tipy 10
Poslední tipující: Jiná, CULIKATÁ, René Vulkán, Petbab, ZILA78, labuť, jitka.svobodova
Komentáře (0)