Moje láska...
Když probudím se v temné noci,
myslím na tě - bez pomoci.
Zrádná noc mě svádí k sobě,
já k ní nechci, já chci k tobě.
Ptám se tě a ptám se dál,
jestli by ses noci bál.
Opětuješ moji lásku?
- můj život je jen na vlásku.
"Pomoc!" volám na tebe,
ty si všímáš však jen sebe.
Co mám dělat? Ptám se dál, ty tu stojíš opodál.
Vidíš mou duši stále umírat, ty se tím ale nebudeš zabývat.
Přečteno 409x
Tipy 5
Poslední tipující: Maryje..., Druza, CULIKATÁ, Sladkalu
Komentáře (2)
Komentujících (2)