Vyznání
Anotace: pocity, musím se z nich vyznat
není den bez slunce
měsíc bez noci
budu milovat tvé srdce
i s duší - jaká dnes je?
šťastná?
zavřu oči
moc ti to sluší
do dálek se zadívám
tebe už nevídám
nejsem dokonalá a bez chyb
tak s tebou nemohu žít
ani snít
bolestí a slzami dokládám
odtáhnu oponu
co vidím
pokoj mrtvý se zrcadly
kde je pravda a co klam
obě patří nám..
Přečteno 368x
Tipy 4
Poslední tipující: ilaila, CULIKATÁ, J sh' T r' k
Komentáře (0)