Smutek
Anotace: Báseň o neštěstí.
Déšť, ty kapky
padají na líce.
Dívka nešťastná,
jenž pláče velice.
Kapesník a v ruce nůž,
stojí, kde leží její muž.
Ona v slzách nevidí,
on však někde bez lidí.
Přečteno 323x
Tipy 1
Poslední tipující: hatlapatla
Komentáře (1)
Komentujících (1)