Aj TY mňa?
Anotace: Keď niekoho niekto chce,ten druhý je len v tom sne...
Nikdy to nerobím
aby som mal zatvorené oči
keď ťa bozkávam
chcem ťa vidieť
vtedy s tebou som
a navždy ostávam
Chcem ťa cítiť celú
v hlave,v sebe
jednoducho ťa chcem
a to je celé...!
Přečteno 302x
Tipy 6
Poslední tipující: tato22, NikitaNikaT., hanele m., CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)