Zase se úsměv vloudí na líčka
až potkáš pravého človíčka
-co lásku rozprostře do duše:-)
22.02.2011 10:27:00 | CULIKATÁ
Hluboká vráska se však svírá
nad jemným obočím.
Na její tváři zahlédneš
palčivé stopy slz,
nevidíš ale, koho as miluje
láskou tak nešťastnou...
Nikdy se nemrač,nikdy nevíš kdo se do Tvého úsměvu zamiluje.Bude líp,vydrž!
21.02.2011 23:44:00 | Danger