Helence
Anotace: ... srdíčku mýmu.
Poslouchej srdce mé,
hvězdo vzdáleného vesmíru,
v této noci tajemné,
stýská se mi po tobě - věru.
Každá kapka v potoce,
i ta, co mi ráno okna rosí,
i ta, kterou mám na ruce,
o lásku Tvou tiše prosí.
Na louce tančící kvítky,
volají Tvé jméno,
jméno mé vysněné dívky,
ano Tvé - Helenko!
Chci Tě držet v náručí,
vílo mého života,
kdo mi to však zaručí?
Nech zavřená zadní vrata.
Miluji Tě, říkám teď,
a zas
a znovu,
upřímně - to věz.
Přečteno 363x
Tipy 4
Poslední tipující: Danga, CULIKATÁ, Nikolka
Komentáře (0)