Můj malý Anděl
Anotace: Pro mou milovanou.
Na cestě životem
potkal jsem tebe.
Jsi pro mě, lásko má
jak modré z nebe.
Ty jsi mým bílým květem.
Andělem, co kráčí světem.
Tisknu tě k sobě
měkké ti hladím vlásky
vlásky na hlavě tvé -
- hlavě mé milované krásky.
Oči tvé hnědé
překrásně žhnou.
Lásko má jediná
navždy buď mou.
Přečteno 543x
Tipy 14
Poslední tipující: Maryje..., Xantista, katkas, Gabrielle, Druza, labuť, CULIKATÁ
Komentáře (2)
Komentujících (2)