Si ?
Anotace: ...a možno je plavá...
Máš modré oči
oči modré máš
Vlasy máš tmavé
tmavé vlasy máš
Plecia máš krásne
krásne máš plecia
hruď tvoja je neskutočná
neskutočná je tvoja hruď
Z tvojich bokov padám do mdlôb
do mdlôb padám z tvojich bokov
A stehná?
stehná a...?
Snáď
niesi
len
vymyslená...
Přečteno 325x
Tipy 6
Poslední tipující: Radhuza, cevert, NikitaNikaT., Tamara
Komentáře (5)
Komentujících (5)