Anděl s jedním křídlem
Asi ti vyznám lásku
nemusíš se zlobit
je to jen konstatování faktů
jsi překrásná melodie
s kterou toužím
podupávat si do taktu
milostných výstřelků
Zastřelíš mě za to?
Asi ti vyznám lásku
nemusíš se stydět
i když miluji tvou červeň
barvu co nelže
raději se vyznávám na papír
právě jsem vlastníkem hlasu
o kterém vím
že selže
když se s odhodláním přiblížím
k tvému oušku
Asi ti vyznám lásku
abych neměl kostlivce ve skříni
který by mě do smrti strašil
můžeš mi dát pusu
nebo jehlu
abych se někam zašil
a chvíli se neukazoval na stejné planetě
Asi ti vyznám lásku
a možná
kdo ví
ti doroste druhé křídlo ...
Přečteno 571x
Tipy 23
Poslední tipující: Makula, Žqáry, Lorraine, Koprtinka, hanele m., Psavec, Lota, Mbonita, Danga, labuť, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)