Rodinný obrázek
Anotace: Popis takové typické domácnosti akorát trochu víc odlehčené.
Vzala bych pastelky a začala kreslit:
Nakreslím maminu s kulatým bříškem,
hraje si na babu se svým smíškem.
Klučina rozverná z vlasama do strany,
hupsne až po uši vesele do vany.
Rodinnou náladu doplní tatíček,
políbí maminku a sundá svetříček.
Klučíka k babičce narychlo pošlou,
šaty rvou ze sebe s rychlostí ušlou.
Kreslit už nebudu- nemá to cenu:
Rodiče zajeli rychle pod peřinu.
Pracují na dalším brečícím mimču
a klučík u babči pije si limču.
Přečteno 312x
Tipy 1
Poslední tipující: Sladkalu
Komentáře (1)
Komentujících (1)