Touha
Voním Ti dálkou po touze
ze rtů šeptám, n-e-h-o-l se
Buď se mnou, když půlnoc odbíjí
teď mě něžně přejeď po šíji...
Něžně,hladce a zase krátce
přidej polibek v letmý zkratce
Chvěním vibruj vzdušnou fámu
že Tě čekám až někdy k ránu...
Cítím náboj mezi póly
ty jsi zápor,co svádí k boji
Prát se o den,který nekončí
a být chycena v síti pavoučí...
Smyslná,chtěná a zase stejná
je ta samá a jenom jedna
.........Touha........
Přečteno 495x
Tipy 17
Poslední tipující: casla, Jacob P. Verlaine, sobý hnusec, James Libustka, Niky88, Doradan, Psavec, Květka Š., váhy, mida, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)