sám

sám

Anotace: ...

plamen uhasl
kolem tma a chlad
tón ticha jsem vyslechl
a žízní mám hlad
do ticha ta slova prokletá křičím
v odpověď nedoufám
nicotu vidím
sem tam se v ní toulám
sám
pořád dokola sám
chci se schovat
ale kam?
chci s tím bojovat
ale zbraně nemám
minuta utíká před sekundou
jen tlukot srdce zní
procházím temnou uličkou
a všichni kolem spí
jdu sám
stále sám
východ slunce se blíží
chce se mi spát
okolí se mi mlží
přiznávám už nechci milovat
chci být sám
napořád sám
Autor Mirusek, 23.02.2011
Přečteno 394x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel