Cit v prvním půlroce
Létám v oblacích,
v oblacích zcela zmrzlých,
chladných jako já...
Chlad je všude,
zmrzlé větvičky na stromech,
zima, dost lidí ji zná.
Zlaté paprsky když pohladí zem,
začnou se zelenat všechny stromy,
zima utíká před těmi paprsky,
ptám se pak jeho, no tak co my?
Když zlato zalije celičkou zem
a teplo sálá - možná že ze všeho,
zůstane poslední zamrzlý cit,
cit, který chovám já jenom pro něho.
Přečteno 292x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ, jethullfan
Komentáře (0)