spoutáni
a zavřené oči
na řetízkovém kolotoči
bez možnosti vystoupit
jednou
někdo nám strhne pásku z očí
možná dřív než bude pozdě
/milovala jsem tě/
já tě mám rád až teď
/pozdě jsi to zjistil/
miluji tě, odpusť mi
/nemůžu, já se bojím/
už to nikdy neudělám
nenechám tě jít
/odcházím,aby jsi mi neublížil/
08.03.2011 11:37:00 | Jats
Otevřete oči a nemějte strach,
Zastaví..určitě zastaví
a vy utišíte svůj po lásce hlad.
24.02.2011 13:53:00 | Tamara
Ale staví...buď si jistá
že rozbuška má sílu, vzdor
a s ohňostrojem krása čistá
se vynoří až nad obzor...
24.02.2011 13:28:00 | šuměnka
Mami, staví, věř, že staví... víš, možno to právě není každičký spoj, co jede kolem, ale jeden se tam zastaví... věřím temu.
24.02.2011 12:57:00 | NikitaNikaT.