Anotace: pohrála jsem si s básní, která mi byla věnovaná / už se mi stýská moc...
Sbírka: ..oživlé vlny..
jsi rozkvetlá zahrada milostných spočinutí
jsi prostě zahrada, kterou procházím se s chutí
ST!
26.02.2011 19:36:00 | hašlerka
To Petr Hanka;
díky za tu originalitu slova
tenhle komentář si totiž schovám :)
25.02.2011 15:45:00 | šuměnka
Tam, kde je lásky plné srdce
Se v básních třpytí něžný cit
A louka plná písmen zlatých
V řádku se staví skládat rým
Moc krásné šumi!
25.02.2011 11:33:00 | labuť
To Špáďa;
sněžněnka je nádherná hříčka :)
díky!
/ už se mi vrací...v noci psal..huráááá /
25.02.2011 10:24:00 | šuměnka
Vyznání lásky se slovy co hladí
je jako pečeť při milování
vyznat si lásku navzájem
a verš poslední
je vrcholem.
25.02.2011 08:54:00 | s.e.n