Poušť
Anotace: Tak prázdno . . .
Jsem zatracenec mé vlastní duše,
já bloudím prázdným světem tiše,
v poušti mého vlastního srdce,
co bije tak tak málo,tak měkce.
Hledám místo s tím jediným stromem,
je fata morgana (?),je jen mým snem (?),
nevzdám se dokud u něj nesložím hlavu,
nebo nepotkám smrt samu.
Přečteno 335x
Tipy 2
Poslední tipující: JR, ZILA78
Komentáře (1)
Komentujících (1)