vzlítám k výšinám, Tome =*
Kdo nepoznal lásku,
Ten si nevysloví tuto hlásku.
Miluju jen tebe,
A nebe mne tvojí láskou hřeje.
S tebou vzlítám k výšinám,
Protože anděle v tobě mám.
Přečteno 537x
Tipy 4
Poslední tipující: ilona, CULIKATÁ, ZILA78, Antikrist
Komentáře (1)
Komentujících (1)