Strom
Anotace: ...držím se pevně...
Jsi-li strom a já na něm plod
pak neměj strach
já se tě nepustím.
I když mohutný poryv větru přijde
a bude Tvou korunou zmítat
já vydržím
a nepustím se.
I když kroupy a déšť to zkusí
a budou nás svou silou tlouct
já vydržím
a nepustím se.
I když slunce bude silně pražit
a zaživa nás oba smažit
já vydržím
a nepustím se.
Jsi-li strom a já na něm plod
pak neměj strach
já se tě nepustím.
Budu s Tebou růst
pevně připoután
dokud nepřijde čas...
Přečteno 280x
Tipy 2
Poslední tipující: ZILA78
Komentáře (1)
Komentujících (1)