Děkuji za pochvalu.. Však tohle už bylo druhé vstoupení do stejné vody, závěr byl myšlen jako případné přátelství, se kterým nevíme si rady...
25.04.2011 20:58:00 | Jedůfka
Moc pěkné, ale myslím že ne nadarmo se říká že dvakrát do stejné řeky nevstoupíš. A voda bude studit nejen poprvé, ale vždy když v ní smočíš své nohy...
18.04.2011 14:06:00 | kasparoza