OČI
Anotace: promiňte mi rozsah básně...vznikla původně jako smska...díky...prosím hlasujte..
Tvé oči jsou dvě studně,
kde zrcadlý se hvězdy na dně.
Do nich bych chtěl pohledět,
tam skrývá se snad celý svět.
Tam je poklad vzácnější,
nade všechno zlato krásnější.
Září víc, než-li slunce,
uhádla jsi, to tvé srdce.
Přečteno 675x
Tipy 1
Poslední tipující: kikis
Komentáře (2)
Komentujících (2)