Až se sešeří
a následně noc udeří
svojí hvězdnou krásou,
budu čekat a okno pootevřu...
A na zpěvu nezáleží,
když láska u nohou Ti leží,
řekni mi pár Tvých něžností,
které v básně duhou nám scanuješ...
27.02.2011 20:37:00 | NikitaNikaT.