Anotace: (o) _ (o)
PH: Právěže jsem poznal opravdovou moc lásky. A má bezmoc vůči lásce mi způsobila dost bolesti. Rozhodl jsem se pochopit jak láska funguje a střípky začaly zapadat do sebe. Sundal jsem jí niquab, a rázem jsem uviděl to její tvář... byl to můj hypotalamus.
02.03.2011 19:03:00 | Trystan ap Tallwch
Haha Corsicuv koment je dokonalej.báseň je krásně srdcervoucí...piš dál!
28.02.2011 10:29:00 | la loba
Už mě nebaví dokola pořád opakovat, že ti něco je, ale z tvýho díla je jasný, jakej k tomu máš postoj.
Když se nerozmnožíš dřív než skočíš z mostu, svět by přišel o druhého nejlepšího literáka, a to bys přece nedopustil, ne? :D
28.02.2011 08:25:00 | Corsica