Psána toho večera, kdy zmizela důvěra
Anotace: Domeček z karet se hroutí a tvá pečlivě upravená tvář, v zrcadle se třpytí. Beze stop soucitu říká,že jsi lhář.
Některé prohry zhořknou víc,
než bychom si přáli.
Některé cíle byly víc,
ale teď také mizí v dáli.
Před lidmi je možné se schovat,
před sebou ale ne.
Minulost můžeš zakrývat,
ale neovlivníš, co se dál stane.
Domeček z karet se hroutí
a tvá pečlivě upravená tvář,
v zrcadle se třpytí.
Beze stop soucitu říká,že jsi lhář.
Přečteno 403x
Tipy 16
Poslední tipující: BlackAngel, Alasea, Mera, Druza, Prdelka10, Vaclava Sluky moudrý přítel, ilona, James Libustka, Niky88, CULIKATÁ, ...
Komentáře (4)
Komentujících (3)