vyhrávali
Anotace: ... a my si poprvé zase hráli ...
.
amplióny
zapraskaly
až do prachu
k panákovi
nezájmu
zůstal
sám
a při
zprávě
o výkupu
kožek a peří
nahotu schovával
pod dávné kamínky
poztrácené kapsami
při krotkém hraní
o jeho políčka
nacházená
famfárou
společnou
nad hlavami
zase vyhrávají
pro naše půtky
konečně jdou
i bez kapes
kamínky
voní
si
.
Přečteno 270x
Tipy 5
Poslední tipující: Mbonita, isisleo, CULIKATÁ
Komentáře (0)